fredag 29 juni 2012

Vackra orkideer

 Vackra drömmar är vad det är, dessa skönheter blommar om och om igen hela tiden , har 10 blommande orkider i mitt kök, är så stolt över dem..,;)..visst är dom otroligt vackra. I går kom Olles sebra säng ,så kul, :) Pappa H snickrar upp den i kväll..


Puss på dem och er alla, och ha en fantastisk Fredag







onsdag 27 juni 2012

Fin fin dag


Dagens outfit tunika och shorts

Tunika i från Love forever
Hej och go förmiddag ;)..En go dag väntar,trots lite sömn, våran sötnöt Olle har troligen öroninflammation igen och är väldigt ledsen, är med sin papa hos fabror doktorn, Liv är på dagis igen efter en lång sjukperiod hemma.. Och jag sippar på en kopp kaffe , och ska  snart i väg på uppdrag för roliga grejer.. Ha en go dag folks..<3

måndag 25 juni 2012

Sebra säng

Säng i från danska Sebra
Tjillevippen, har äntligen bestämt mej för min älsklings säng till Olle i från Danska Sebra i märket Kil, så underbaroch fin , perfekt till den nyfödde upp till många år, eftersom den är en utdragbar växa säng.. När den gjort sitt så kan den användas som en mysig soffa och förvaring..:) kanske inte så billig , men värt sina slantar på den... Olle kommer sova som en Prins..<3.. som prinsarna i Wales;).


Bonusbild på Olle nyklippt av sin bäste frisör pappa..;)

söndag 24 juni 2012

Hattar

Hattar
Har alltid haft ett gott öga till hattar, här har jag en fin solhatt i ekelogiskt papper underst med en stor rosett i nacken , inhandlade den i Paris, och den översta är en hatt som jag fick  be om att köpa på en skoutställning, märket är Lock and Hatters i från London, men inhandlad i Göteborg, hyser stor kärlek till den, har haft den i några år , men är alltid aktuell..:)



Bamse Kramen i från Therese

lördag 23 juni 2012

midsommar firande ute hos barnens mormor


Härlig midsommar firande blev det hos barnens mormor och morfar Micke :). Underbar mat i mängder och barnen dansade och spelade boll
<3
Visar lite pics i från mammas hus , ett fantastiskt fint funky hus med inredning gammalt och nytt och mycket sten . Och med en fantastisk utsikt.. I dag ska vi ha en mysdager och fortsätta att äta jordgubbar..
Possen



kusin Evelin och Liv spelar boll





utanför växthuset

fina häst, har ju en stor kärlek till hästar..

en del av den fina utsikten av baksidan av huset

gamla mjölkkannor



växthus

växthuset




en del av  baksidan av huset

fredag 22 juni 2012

midsommar krans göra



Hej , har precis gjort färdigt kransarna , kvistblommor hämtade i från trädgården och murgröna som bas , grunden till kransen som jag bara virat tunt repband runt. .:) Olle fick sin krans i bara murgröna, medans jag och Liv fick med blommor och fjärilar..<3.




Puss och Kramen





Midsommar kläder är  en silkes klännning i från Magnolia pearl,  linne i från Miele,  virkade shorts i från Gina Tricot    ..och tunn omlottcardigan i från Jc store.

torsdag 21 juni 2012

onsdag 20 juni 2012

Kransar och band


Kransar eller bara ett band runt pannan i fin skirt tyg är så fint tycker jag, beror förstås hur min klänning ser ut, och allt i det fina stora hela:).. Den här kransen i rosor är så vacker , jag kommer att spara ut mina längder på håret och ljusa upp det en aning i sandiga toner och slingor..Undra vem som kommer att göra mitt hår på den stora dagen. Mr H är ju uppptagen;)..natti natten så hörs vi snart Therese

min dröm

Rembo styling
bilderna är lånade av rembo styling...







Har helt förälskat mej i denna dröm, romantiskt bohemiskt chicht och enkelt i all sin skönhet har klänningarna i från Rembo styling.. och så kanske vi gifter oss i toscana på en farm..hmmm, eller på en strand barfota ,  eller i ett slott ...något blir det,<3 undra bara om budgeten håller med...:).. men ingen brådska vi har ett år kvar att planera, ska bli så lyckligt kul..<3 Lots of love Therese